Schrijf ons.


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Algemene informaties en voorwaarden

      Ø  Speciaal verzoek

Aarzel niet te lang met aanmelden. Doe het vandaag nog door het  aanmeldingsformulier volledig ingevuld retour te sturen aan Reiki Centrum Venlo(zie bovenstaand adres).

Ø  Aanmelding

De aanmelding geschiedt uitsluitend schriftelijk door gebruik te maken van het aanmeldingsformulier. Door aanmelding verplicht men zich het bedrag te betalen wat gepaard gaat voor deelname. Zodra de aanmelding bij ons is verwerkt, ontvang je een deelnamebevestiging met de exacte betalingscondities. Indien tijdens een intakegesprek een aanmelding geschied dan ontvangt de deelnemer direct de deelnamebevestiging welke dezelfde betalingsverplichting  met zich meebrengt als aanmelding via het aanmeldingsformulier. 

Ø  Plaats en data van opleiding

Locatie is Reiki Centrum Venlo en data zijn conform het programmaboekje tenzij de deelnamebevestiging anders vermeld. Eventuele tussentijdse wijzigingen zullen tijdig bekend gemaakt worden.

Ø  Kosten van de workshops, cursussen, opleidingen en andere activiteiten

De kosten staan bij elke opleiding cq. activiteit vermeld. Bijna alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW.

Sommige artikelen zoals TCM kruiden preparaten zijn belast met 9 % BTW.

Ø  Koffie, thee en maaltijden

Koffie, thee en een kleine versnapering zijn gratis. De eventuele maaltijden zijn niet bij de prijs inbegrepen tenzij dit anders vermeld is in de cursus of workshopomschrijving in het programmaboekje.

Ø  Overnachtingen

Alle workshops, cursussen, opleidingen en andere activiteiten zijn exclusief overnachtingen tenzij dit anders vermeld is in de cursus of workshopomschrijving in het programmaboekje.

Ø  Betalingen

De betaling geschiedt door middel van rechtstreekse storting van het volledige bedrag zoals op de deelname bevestiging staat vermeld. Het volledige bedrag dient bij aanvang te zijn voldaan conform de betalingsconditie zoals op de deelnamebevestiging is vermeld. Eventuele betalingsregelingen dienen vooraf te zijn afgesproken. Als hij/zij zich niet houdt aan de betalingsafspraken, komen alle eventueel te maken kosten voor incasso voor rekening van de cursist. Oefenbijeenkomsten zijn á (gepast) contant te voldoen tijdens de bijeenkomst of via passe-partout. 

Ø  Annulering van aanmelding / verzuimregeling

Tot 4 weken voor aanvang van de workshops, cursussen, opleidingen en andere activiteiten is wijziging of annulering tegen betaling van  € 25,= administratiekosten, mogelijk. Bij latere wijziging of annulering, of het niet komen opdagen voor het aangemelde, is men verplicht het volledige bedrag te betalen.

Ø  Retour betaling bij afgelasting cursus

Reiki Centrum Venlo houdt het recht voor workshops, cursussen, opleidingen en andere activiteiten af te gelasten bij te geringe deelname. Het door de aanmelder / aanmeldster betaalde bedrag wordt dan, per omgaande, in zijn geheel retour betaald zonder kosten. 

Ø  Aansprakelijkheid.

Deelname aan workshops, cursussen, opleidingen, oefenbijeenkomsten en andere activiteiten is vrijwillig. De deelnemer / deelneemster is verantwoordelijk voor zichzelf en voor zijn/haar daden en handelingen tijdens de workshop, cursussen, opleidingen, oefenbijeenkomsten en andere activiteiten van Reiki Centrum Venlo. De organisatoren, docenten en cursus(bege)leiders/(bege)leidsters zijn en kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige schade door cursisten ondergaan, noch voor schade veroorzaakt door medecursisten.

De workshops, cursussen, opleidingen, oefenbijeenkomsten en andere activiteiten zijn en kunnen niet beschouwd worden als (vervanging van) medische en/of psychiatrische consulten en behandeling(en).

Indien u onder medische en/of psychiatrische behandeling bent, wordt geadviseerd met de behandelende arts te overleggen of deelname aan de workshops, cursussen, opleidingen, oefenbijeenkomsten en andere activiteiten wenselijk is. Lichamelijke geweldpleging en het bezit en/of gebruik van door de wet verboden verdovende middelen is in Reiki Centrum Venlo niet toegestaan.

 

 

Voor vragen kun je altijd bellen/mailen met

Leon Josten +31-(0)629-050832  

info@Reiki1.nl