Burned Out Preventie


We kennen het allemaal. DRUK, druk, druk.... STRESS, stress, stress...

 

Soms is dit gevoel van druk zó sterk dat het invloed op je heeft, je humeur, gedrag en lichamelijke klachten. Inmiddels is deze overbelasting de 3e reden van ziekteverzuim! 

 

Iedereen heeft zijn eigen redenen waarom je jezelf zo voelt én handelt. Vaak onbewust of 'gedreven door?'.... en ga zo maar door.

 

Burned Out geraken kan iedereen overkomen. Van medewerker tot directeur of bijstandsmoeder tot minister. Vaak is dit een proces van langdurig negeren van signalen en gevoelens die hoe dan ook wél gehoord willen worden. Vaak opgekropte emoties.

 

Veel succes gedreven mensen (directeuren/managers etc.) ervaren dagelijks een flink portie stress. Veel zaken regelen, lastige vragen/opdrachten oplossen en nog veel meer. Zij reageren vaak met bijgestelde processen en procedures om oplossingen te genereren en vaak met succes op economisch vlak.. echter.. soms komt het voor dat u zich er niet prettig en alleen bij voelt.. en vaak al voor langere tijd!?

sommige mensen hebben té weinig uitdaging en ervaren een Borred Out (Borring = vervelen), hetgeen dezelfde symptomen kunnen hebben.

 

Keuzes maken en doorzetten ondanks 'de eigen interne weerstanden'. Dán pas ga je die druk ook als stress ervaren. Sluipt 'het druk, druk, druk' binnen.

Iedereen heeft daar zijn eigen stress-level, maar wat als je tegen 'het randje loopt'?... of... er een onbalans is tussen privé en het vele werk voor uw bedrijf?

En jij niet meer zelf ziet wat er aan de hand is.. misschien wel een voorstadium van burned out?

 

Grootste reden is dat er een onbalans is tussen wat je wilt.. en wat je doet! 

Omdat dit vaak onbewust is en 'insluipt' is Emotioneel-Begeleidings-Werk in combinatie met Reiki een uitstekend tool om de verstoorde balans te herstellen.

Deze problemen liggen op persoonlijk vlak en zijn ingebakken in karakter en mentale vaardigheden. Vandaar dat maatwerk nodig is.

 

Onder begeleiding ga je onderzoeken "wat veroorzaakt jouw probleem", maken we samen een analyse van de valkuilen en hetgeen jij in jouw bagage hebt om dit te veranderen.

Je gaat aan de hand van een eigen realistische case gerichte opdrachten doen welke jou inzichten verschaft en de benodigde verandering te weeg brengt.

Om duurzaamheid te realiseren zullen gesprekken afgewisseld worden met 'het praktisch ervaren' en is het verstandig in de toekomst regelmatig 'te sparren'.

 

 

Deze individuele sessie duren circa anderhalf uur en kosten € 100,- (Op factuur voor bedrijven excl. 21% BTW)

De sessie zijn tijdens kantooruren en bij uitzondering 's avonds.   

 

Meer weten? Ga naar contact formulier of bel me!